// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nedtællingen er begyndt – nu kun en uge til BogForum 2012
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Nedtællingen er begyndt – nu kun en uge til BogForum 2012

Skrevet af den 2. november 2012 – 11:03Ingen kommentarer

Så nærmer dette års BogForum sig endelig!

Om en uge går det løs, og jeg glæder mig. Fredag d. 9. november valfarter bogglade danskere til Bella Center Amager, men gå ikke i panik, hvis du har andre planer for den fredag. Bogfesten fortsætter over lørdagen og slutter først søndag eftermiddag.

For mig er bogmessen en glædelig begivenhed som bedst kan beskrives således: en summen af snak og latter, lidt skubben og moslen i mængden af de mange gæster, gode bogkøb, et glimt af glemt forfatter, en cafe latte at varme hænderne på under en pause i det fri og en generel stemning af kreativitet og begejstring. Og nå ja, så selvfølgelig mulighed for at lytte til alle de små og store giraffer.

Mon vi ses?

Du kan læse meget mere om dette års BogForum her.