// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » BogForum 2012
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

BogForum 2012

Skrevet af den 15. oktober 2012 – 21:14Ingen kommentarer

Så er programmet til årets BogForum offentliggjort! Den årlige bogbegivenhed finder sted i dagene 9-11. november i Bella Center Amager. Du kan møde så forskellige forfattere som Ken Follett, Peter Lund Madsen, Jesper “Jokeren” Dahl og børnebogsforfatteren Annette Bjergfeldt.

Søndag kan du møde Jan Guillou i samtale med Henrik Palle om ”Dandy”, bind 2 i Guillous romanserie Det Store Århundrede. Mens du venter kan du læse den positive anmeldelse af netop “Dandy” her.

Jeg vil gerne høre Christian Jungersen i samtale med Lasse Rimmer om ”Du forsvinder”. Hans bog udkom i foråret og er så absolut en læseværdig bog om et ægtepar, hvor ene får en hjerneskade. Du kan læse min anmeldelse her. Det er også fristende at kigge forbi Scenen for at høre Elsebeth Egholm i samtale med Cecilie Frøkjær om ”De døde sjæles nat”. Jeg er pænt begejstret for hendes krimier, mon du har læst hendes seneste?

Hvis du også interesser dig for mad, er det oplagt at stoppe op ved Madscenen, hvor forfatterne Louisa Lorang, Camilla Plum og Christian Bitz blandt mange andre laver mad, hvor opskrifterne kan findes i deres nyeste udgivelser.

Du kan planlægge dit besøg allerede nu ved at studere programmet på BogForums hjemmeside.