// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Savior Pirotta: Kæmpebogen om eventyrlige kæmper
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Roman

Savior Pirotta: Kæmpebogen om eventyrlige kæmper

Skrevet af den 2. marts 2012 – 19:05Ingen kommentarer

Kæmpebogen om eventyrlige kæmper er en stor bog om kæmper! Til gengæld er den ikke ret tyk og indeholder kun 21 siders læsning. Ud over den lille-store bog får du også en stor plakat af en kæmpe. Vi har haft kæmpen liggende på gulvet i stuen og har kravlet rundt og studeret alle de fine detaljer med små tekster og forklaringer. Kæmpen bærer på flere overraskelser, og man skal huske at åbne låger og flapper for at få det hele med. Kæmpen har ting og sager med som stammer fra de forskellige historier i bogen.

Bogen indeholder seks historier, hvoraf du muligvis kender nogle af dem fra andre bøger, for eksempel Sindbad Søfaren eller Hans og bønnestagen. Så selvom siderne er store er historierne ikke lange – selvom bogens omfang antyder at der er mere læsestof end der reelt er.

Ifølge forlaget er målgruppen de 4-7 årige, og da der er ret meget tekst på siderne og ordene ikke er helt enkle (og det dermed tager lidt længere tid at læse en side end ved de typiske billedbøger) er bogen bedst egnet til lidt større, tålmodige og lytteerfarne børn.

Savior Pirotta, Kæmpebogen om eventyrlige kæmper, Forlaget Carlsen, Februar 2012, Oversat fra engelsk af Kim Langer, Illustreret af Mark Robertson.