// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » My-Marie Bork
Forside » My-Marie Bork

My-Marie Bork

Navn: My-Marie Bork

Hvad var den første bog du læste?
Så vidt jeg husker, var det: “Kære Dumme dagbog 1”. Den var meget ‘in’ at læse dengang, så det gjorde jeg. Jeg fortrød ikke!

Hvilken bog har betydet mest for dig?
Absolut “Skammerens datter”. Det var også derfor, at jeg virkelig havde høje forventninger til filmen, da den udkom. Den var med til at sørge for, at jeg startede med at læse flere former for fantasy efterfølgende! Og så er jeg bare vild med Dina og hendes karakter.

Hvilken bog gider du absolut ikke læse?
E.L. James’ “Fifty Shades of Grey”. Det er simpelthen ikke muligt for mig at komme igennem den. Og så har den ligesom tabt mod resten af bøgerne på min læseliste.

Hvilken bog ville du ønske, du havde læst?
Christopher Paolinis 3. bog i serien om Eragon. Jeg nåede til den, men jeg havde travlt med alt muligt ved siden af min læsning, så jeg vendte aldrig tilbage til den, selvom den står på min bogreol sammen med bog 3 – anden del samt fjerde bog i serien. Måske en bog for mig at læse i sommer?

Hvilken forfatter burde have Nobelprisen i litteratur?
Enten Astrid Lindgren eller Tove Jansson. Astrid Lindgren, fordi at hun er en stor del af min barndom. Jeg har fået læst mange bøger højt, der er skrevet fra hendes hånd. Og Tove Jansson, fordi jeg er opkaldt efter Lille My, og har selvfølgelig også en masse minder med hendes litteratur, Mumitrolde-filmene. Og nåh ja, så har jeg et kært forhold til mine Mumikopper.

Anbefal en bog
Hvis du er vild med bøger, der er velskrevede og, ja, fantasy, så skal du læse den første bog om Eragon, skrevet af Christopher Paolini. Den kan sagtens læses af dem, der ikke har beskæftiget sig med fantasy tidligere, og så, om ikke andet, ville det være en god én af starte med.
Men hvis du derimod er mere til bøger om kærlighed og erotik, vil jeg helt klart anbefale “Calendar girls”, af Audrey Carlan. Den har en god historie, spændene karakterer, den er anderledes og ja, så er den ret saftig 😉