// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Regitze Jørgensen
Forside » Regitze Jørgensen

Regitze Jørgensen

Navn: Regitze Jørgensen

Født: 1988

Den første bog, du har læst: Hvis pixi-bøger ikke tæller, så har det helt klart været nogle af de eventyrbøger mine forældre havde stående på reolen. Brødrene Grimm, H.C. Andersen og en samling russiske folkeeventyr.

Den bedste bog, du har læst? Puha, der er mange gode. Og mit svar kommer nok helt an på mit humør i og hvilket årstal du spørger mig i.
Hvilken bog gider du absolut ikke at læse? Bøger om biler og meget unge celebrities. Er heller ikke så god til bøger om krig og krimier, men hvis jeg får en anbefaling kan jeg lokkes til at læse det meste.

Hvilken bog ville du ønske, du havde læst? Jeg har ret mange bøger på min læseliste, men jeg skal nok komme til dem alle sammen. I stedet vil jeg sige, at jeg ville ønske jeg havde flere timer at læse i.

Hvad gør en bog god? At det helt grundlæggende er en god historie, der gør at man glemmer, man sidder med en bog. Et godt persongalleri, et flydende sprog og en forfatter, der har noget at fortælle er heller ikke af vejen.

Anbefal en bog: Sommerbogen af Tove Jansson, Leoniderne af Nanna Foss, Gormenghast af Mervyn Peake. 1Q84 af Haruki Murakami, Sushi for begyndere af Marian Keyes, Stolthed og fordom af Jane Austen.

Hvilken forfatter burde have Nobelprisen i litteratur? Astrid Lindgren eller Tove Jansson.

Bonusinfo: Jeg er uddannet boghandler og helt besat af ord. Før jeg lærte at læse memoriserede jeg små bøger og lod som om jeg læste dem højt for alle, der gad lytte.