// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Andrea Bak: Slut fred med din krop
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil, Selvhjælp

Andrea Bak: Slut fred med din krop

Skrevet af den 9. november 2011 – 19:34Ingen kommentarer

Sundere, gladere og slankere. Det lyder som en god plan og mange stræber efter netop det. Men hvordan griber man det an?

”I slut fred med din krop”, får du Andrea Baks personlige historie om hendes problemfyldte kærlighedsforhold til mad og om hvordan hun i årevis har kæmpet med vægten og slået sig selv oveni hovedet med dårlig samvittighed.

Andrea bestemte sig for at nu kunne det være nok, slut med at ignorere kroppens signaler, slut med dårlige undskyldninger og slut med alt for mange livsstilssygdomme der stod i kø forude.
Men mens Andrea løb rundt om søerne, med lungerne efter sig, kom erkendelsen snigende og det hele drejede sig ikke kun om et tal på en vægt, men om livsglæde, sanselighed, nydelse og om at stå ved at der skal være plads til den lækre mad.

Andrea sætter sig nogle mål – ikke alle bliver indfriet, men det er en stærkere og slankere udgave der kommer igennem.
Bogen er en personlig beretning der gør indtryk og giver dig plads til at være uperfekt, det er en opfordring til at gribe livet og give dig selv lov til, at leve i nuet og huske at nyde.

Andrea skriver, at hvis hun kan – så kan du også og man fortjener at have det godt med sin krop og ikke altid skælde dig selv ud og gøre ting på andres præmisser og forventninger.
”Slut fred med sin krop” er et kærligt spark bagi og langt fra fanatisme og overdreven kontrol.

Andrea Bak er journalist og har arbejdet for flere forskellige magasiner og blade og du kender hende måske fra Femina, hvor hun også har skrevet om hvordan hun blev sundere, gladere og 20 kilo slankere.

Andrea Bak, Slut fred med din krop, Pretty Ink, 183 sider, 2011