// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Dorthe Rindbo: Travle kvinders guide til mere tid
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil, Selvhjælp

Dorthe Rindbo: Travle kvinders guide til mere tid

Skrevet af den 14. september 2011 – 20:07Ingen kommentarer

På min ønskeseddel står der altid: mere tid og en flad mave. Ingen af delene er ret nemme for mine venner at pakke ind og give væk. Til gengæld må jeg nok erkende, at det er mit eget ansvar at få gjort noget ved det. Og lige præcis det med mere tid, er noget de fleste travle kvinder kunne ønske sig mere af. Nu er der hjælp at hente i Dorthe Rindbos nye bog: Travle kvinders guide til mere tid.

Bogen er delt op i 4 hovedafsnit: undersøg dig selv, skærp dit indre fokus, planlæg din tid og få tingene gjort.
I hvert afsnit er der gode råd og konkrete værkstøjer, som du skal arbejde med. Og det kræver noget at gå i gang med bogen – den kan læses fra ende til anden, men hvis du virkelig vil mærke en forskel, skal du lave nogle af de øvelser der er i bogen, med det resultat at du lærer dig selv bedre at kende.
Bogen indeholder også gode tips til, hvad du skal gøre for at få bogen læst og hvad du kan gøre hvis du går i stå.

Der er ingen tvivl om at Dorthe Rindbo ved hvad hun taler om. Hun er ekspert i personlig planlægning og har mærket på sig selv, hvad det vil sige at gå ned med stress og mærke fysisk og psykisk at der er noget helt galt. Derfor brænder hun også for, at give noget af sin erfaring videre med det resultat, at du får følelsen af større overskud og mulighed for at være nærværende.
”For livet skal ikke bare overleves. Det skal leves. Det skal nydes. I fulde drag”

Dorthe Rindbo, Travle kvinders guide til mere tid, Gads forlag, 308 sider, 2011