// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Louise Langhoff Koch: En dag i Børnehaven Krudthuset
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Louise Langhoff Koch: En dag i Børnehaven Krudthuset

Skrevet af den 6. september 2011 – 11:10Ingen kommentarer

Jeg har aldrig gået i børnehave, men hvis jeg havde haft muligheden for det, måtte det godt være et sted som Krudthuset. I Krudthuset kan man klæde sig ud som ridder eller lege køkken. Der er også masser af farvestrålende Lego og tid til højtlæsning. Som barn i Krudthuset kommer man på tur, for eksempel til et museum, der minder om Glyptoteket.

En dag i Børnehaven Krudthuset er en dejlig bog om at gå i børnehave, som man bliver i godt humør af at læse og kigge i. Der er gode detaljer, der inviterer til dialog. I udkanten af bogens sider er der illustrationer, som i en lidt anden variant er at finde i selve bogen. Det giver god mulighed for at lege “kan du finde”.

Sproget er tilpasset små læsere og illustrationerne er runde og varme i udtrykket og genkendelige fra børns hverdag.

Bogen er lavet i kraftigt pap med blanke sider, som med lidt held kan tørres af, hvis små fedtede fingre får fat i den. For det vil ske! For de mindste læsere, er det nemlig en af den slags bøger man finder frem igen og igen.

Louise Langhoff Koch, En dag i Børnehaven Krudthuset, Gyldendal, 16 sider, August 2011, Illustreret af Inger Tobiasen.