// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eva Gro Andersen: Laila, Leo, Lolita m.fl
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Prosalyrik

Eva Gro Andersen: Laila, Leo, Lolita m.fl

Skrevet af den 2. september 2011 – 06:17Én kommentar

Og der er Jane som anmelder bøger på Bogblogger og som en dag helt uopfordret modtager en noget anderledes bog, som hun faktisk læser ret hurtigt og synes ganske godt op, selvom det er en bog uden et eneste punktum, og derfor beslutter hun sig for at anmelde bogen i samme stil, helt uden punktum, selvom hun godt ved at det er lidt svært at læse og at man kan blive lettere forpustet af at læse uden punktumpauser, og ligeledes i tråd med bogen starter anmeldelsen med “og der er”, og bogen er faktisk så tilpas anderledes på den fede måde og ikke synderlig lang med titlen Laila, Leo, Lolita m.fl. og forfatteren har selv lavet bogens forside ved at brodere sit navn og titlen på bogen på et stykke hvidt stof, og det i sig selv er lidt specielt men ganske fint, og ifølge pressemeddelelsen er der tale om en prosalyrisk tekstsamling om mennesker på kant med samfundet og med sig selv, og det er jo lige hvad det er, måske har samlingen ligget lidt længe i forfatterens skuffe, for begreber som Arbejdsformidling og bistandhjælp dukker op og de begreber har jo været erstattet i flere år af jobcentre og kontanthjælp, men pyt, for personerne i bogen findes med sikkerhed derude i det danske land måske med andre navne, men de findes, altså de der ikke kan eller vil arbejde, eller som er ensomme, fattige, psykisk syge eller døjer med ringe selvværd, hvorom alting er, synes anmelderen at den prosalyriske debut fra Eva Gro Andersen er et frisk bidrag på den litterære scene, som gør at den bestemt er værd at læse, og selvom anmelderen truede med ikke at bruge punktum i denne anmeldelse – for at matche værket der anmeldes – sluttes denne anmeldelse alligevel af med en opfordring til Bogbloggers læsere om at læse Laila, Leo, Lolita m.fl og et punktum.

Eva Gro Andersen, Laila, Leo, Lolita m.fl, Forlaget Jorinde & Joringel, September 2011, 48 sider.