// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lili St. Crow: Sorte engle
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Lili St. Crow: Sorte engle

Skrevet af den 19. august 2011 – 21:09Ingen kommentarer

Dru er anderledes end de fleste teenagere. Hvordan kan man være andet, når ens mor er dræbt af en vampyr og ens far bruger nætterne på at jage mørkets væsner?

Hendes fars jagt har bragt dem til en ny stat og Dru til en ny skole. Skolen er lige så åndsvag som alle de andre skoler, men skoleproblemerne glider i baggrunden, da Drus far bliver forvandlet til en zombie. Heldigvis er goth-drengen Graves der til at hjælpe, men med varulve og vampyrer væltende omkring sig er deres chancer for overlevelse pludseligt meget små.

Sorte engle rammer teenageres vrede mod resten af verden rigtigt godt, handlingen er hæsblæsende og bogen er ikke til at lægge fra sig. Mens man glæder sig til næste nummer i serien, kan man dog kun håbe, at der bliver råd til en bedre oversættelse.

Lili St. Crow, Sorte Engle, 360 sider,Peoples Press jr, 2011.