// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sebastian Klein: Mig, en haj, og onkel Kaj
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Sebastian Klein: Mig, en haj, og onkel Kaj

Skrevet af den 31. januar 2009 – 21:51Ingen kommentarer

“Den er god” – råbte Tue, mens hans sad i min stue, vi sku´ læse en bog, for så bli´r man klog, en bog fuld af dyr og mærkelig ord, ja faktisk var bogen kæmpe stor, en nisse en fisker en gammel pagej og rimet om ham der onkel Kaj, ja bogen er fed, hvis du spø´r mig, så find den – den er også for dig!

“Der findes et dyr, som er helt formidabelt! Stor som et hus med en ordentlig snabel! Stærk og bastant – savannens gigant! Mit ynglingsdyr er den grå elefant!” Rimet om elefanten er bare et af de skønne rim fra bogen. Der er ingen tvivl om, at dyr har en hel særlig plads i forfatterens hjerte.

Hvis du kan lide Jakob Martin Strids bøger, vil du også kunne lide denne skønne bog af den efterhånden ret så danmarks kendte Sebastian Klein. Den er fyldt med sjove, frække rim og masser af farvestrålende og finurlige illustrationer. En bog fuld af tossede dyr. Og nisser. Og onkler. En absolut munter og underholdende bog- for både store og små.

Der følger en cd med bogen- med et enkelt nummer- sunget af Sebastian selv. Sangen er sjov, glad og nem at synge med på. Og så gemmer den på flere af rimene fra bogen.

Bogen er anmeldt i samarbejde med 4½ årige Tue. Der var ingen tvivl. Han var begejstret. Mig, en haj, og onkel Kaj. Alletiders for børn og barnlige sjæle. Også for dig.

Sebastian Klein, “Mig, en haj, og onkel Kaj”, December 2008, DR Multimedie, Tegnet af Jarl Egeberg.