// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Martin Kellerman: Rocky II – Don’t Call It a Comeback
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Tegneserie

Martin Kellerman: Rocky II – Don’t Call It a Comeback

Skrevet af den 13. august 2007 – 21:455 kommentarer

Bogblogger.dk har tidligere anmeldt første bind af Martin Kellermans tragisk-komiske tegneserie Rocky.

Rocky er den evigt pigejagtende fordrukne hund, der huserer i Politikens 2. sektion. Han er oprindelig svensk, men oversætteren har flyttet ham til Vesterbro i København – og tak for det.

Nu er andet bind af hans bedrifter (Øl, f**** og hornmusik) udkommet på dansk, og det går lidt bedre for Rocky. Han har en lejlighed, han tjener (for det meste) gode penge på at tegne tegneserier, men han roder præcis lige så meget rundt som han hele tiden har gjort.

Det er drengerøve, når drengerøve er på spanden og det er hylende morsomt. Læs den før din hamster.

Martin Kellerman: Rocky II – Don’t Call It a Comeback. Forlaget Politisk Revy, 2007, 176 sider.

 • Helt enig – Rocky er grov og underholdende, men bedre i bind end i avisform, hvor den kræver man følger med hver dag, for at blive underholdt. En luksus, jeg ikke har mulighed for.

  Jeg kan huske jeg som 15 årig fandt et tegneseriehæfte med lignende stemning, hjemme hos en venindes far. Jeg syntes dengang, det var ret perverst og helt vildt spændende. Jeg tror det var en kat, der var hovedrollen. Er ikke stødt på den siden:(

 • Hej Maja. Mon ikke det er den legendariske Fritz the Cat, som du er stødt på? Se mere her: http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_the_Cat

  Ingen tvivl om, at Rocky er inspireret af Fritz – bare at han har valgt en hund (modstykket til katten) indikerer en vis intertekstuel reference.

  Fritz er dog på ingen måder i nærheden af at være lige så sjov som Rocky 🙂

 • Mickey Binder

  Læste lige det udsnit om NY rejsen der er på kellermans site, det er fantastisk skrevet 🙂

  Nogen der ved hvor man kan købe de her Rocky bind, er det til at finde i DK?

 • @ Mickey: Jeg har købt Bind 1 gennem Samlerens Bogklub, og bind 2 købte jeg på nettet.

  Jeg plejer gerne at bruge http://www.bogpriser.dk til at finde billige netbutikker, der har bogen til hurtig levering. Se fx http://www.bogpriser.dk/q-don%27t-call-it-a-comeback/

  Og ja, du har helt ret. Turen ti NY er vildt sjov. Har du et link til hans side, du omtaler?

 • Jeg skrev en mail til forlaget – Politisk Revy – og spurgte, hvornår vi kunne forvente bind tre i serien. Her er svaret:

  “Det går desværre lidt langsomt med salget af de 2 udkomne bøger, derfor må du nok have tålmodighed til engang i løbet af foråret 2008 …
  helt konkrete planer er der ikke, men naturligvis vil vi principielt gerne fortsætte med serien; som du vel ved, er der udkommet hele 11 bøger på svensk, så der er nok at gå i gang med, men det skal jo også hænge sammen økonomisk.”

  DERFOR: SE DOG AT KØB BIND 1 OG 2! NU!