// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Annemarie Jakobsen og Inger Skaarup: Kom med ud i naturen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby, Livsstil

Annemarie Jakobsen og Inger Skaarup: Kom med ud i naturen

Skrevet af den 30. maj 2011 – 11:58Ingen kommentarer

Lige om et øjeblik er det juni – det er sommer, sand mellem tæerne, plukke blomster og samle sten. Det er en dejlig årstid hvor det er oplagt at komme ud i naturen, men mangler du lidt inspiration til også at komme ud i efterårets rusk, vinterens sjap og forårets blæsevejr, så findes der nu en hel bog fyldt med inspiration til gode naturoplevelser.

Bogen følger årets gang og giver tips og idéer til hvordan vi bliver bedre til at komme ud, at opdage årstidernes skiften, bruge sanserne og være kreativ med naturens egne materialer.

Her er idéer til hvad man kan samle på en dejlig gåtur i skoven, på stranden, ved grøftekanten osv.

Bag bogen står Inger Skaarup og Annemarie Jakobsen, der videregiver deres gode idéer til at være kreative, lege, bage og bruge naturen lidt mere både i hverdagen og når der er lidt bedre tid i weekends og ferier.

Naturen er en stor legeplads med masser af muligheder for både børn og voksne og bogen her er meget inspirerende. Nogen gange skal man lige mindes om de små glæder og simple virkemidler der er tilgængelig i haven, parken, skoven eller ved stranden.

De to kreative kvinder har brugt et år på bogen og har derfor været igennem de 4 årstider med det udgangspunkt at de skulle mere ud.
Bogen emmer af god stemning og hygge og det understreges af Christians Pedersens fine fotos.

Annemarie Jakobsen og Inger Skaarup, Kom med ud i naturen, Turbine, 156 sider, 2011