// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lars Mogensen: Konflikter – sådan tackler du dem!
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Lars Mogensen: Konflikter – sådan tackler du dem!

Skrevet af den 17. maj 2011 – 21:47Ingen kommentarer

Hvis man har hørt Lars Mogensen ”live” kan man høre hans stemme for sig, igennem hele hans nye bog: ”Konflikter – sådan tackler du dem!”.

Og det er ikke nogen dårlig ting, for Lars Mogensen er en formidabel foredragsholder. Han fortæller med et glimt i øjet og stilen går igen i hans skrivestil. Hans bog handler om noget af det han er bedst til – nemlig konfliktløsning. Hvorfor kan det være så svært, at være sammen med andre mennesker og hvorfor er det så vigtigt at vi er det? – på en god måde.

Bogen giver eksempler på hvordan man kan håndtere modstand og et indblik i hvordan man fungerer i relation til andre. Han tager udgangspunkt i egne erfaringer og private forhold og på den måde giver hans teorier god mening og får et indhold.

Han giver forslag til hvordan du kan forstå dig selv bedre og dermed blive bedre til at forstå andre. Det handler om at tage ansvar for sine relationer, få styr på sine konflikter og måske ender du som Lars Mogensen – med et varmt Buddha-smil på læberne.

Arbejder du med mennesker i det daglige er bogen virkelig god og let at gå til og giver gode redskaber til at arbejde med dig selv og acceptere din almindelighed og rumme de skidehamrende irriterende mennesker der gør dig mudret.

Lars Mogensen er konfliktcoach og karatekæmper og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Han har stor erfaring med at arbejde med unge mennesker, han har videreuddannet sig og udviklet egne værktøjer med udgangspunkt i nogle af hans personlige forbilleder.

Får du mulighed for at opleve ham i virkeligheden – så slå til – han er superinspirerende og med et tilpas twist af humor og charme.

Lars Mogensen, Konflikter – sådan tackler du dem!, Politikens forlag, 214 sider, 2011