// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Scott Westerfeld: Pretties
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Scott Westerfeld: Pretties

Skrevet af den 22. marts 2011 – 20:44Ingen kommentarer

Skummende er fremtidsordet for at have det fedt. Pretties er velskrevet sci-fi pop af bedste skuffe, bogen er fyldt med lækre fremtidsgadgets og verdenen er gennemtænkt. Pretties vækker stof til eftertanke og du bliver totalt revet med, når Tally Youngblood kaster sig ud i nye eventyr.

Pretties er anden bog i Scott Westerfields fremtidsserie, hvor verden har været på randen af undergang. Kun i specielle byer har mennesker overlevet. Som alle andre i børnebyen Uglyville bliver Tally Youngblood bragt til byen New Pretty og opereret smuk på sin sekstenårs fødselsdag.

Nu er hun parat til en endeløs fest – men noget hænger ikke sammen, hvad er der sket med hendes hukommelse og hvorfor er hun holdt op med at bekymre sig om tingenes tilstand? Har de også opereret hendes hjerne?

Scott Westerfeld, Pretties, Peoples press jr., 296 sider, Pretties er især til målgruppen 12-15 år, men kan læses af dygtige læser over 10 år, Februar 2011.