// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Keld Sørensen Woldenhof: Når havet gråner
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Krimi

Keld Sørensen Woldenhof: Når havet gråner

Skrevet af den 23. marts 2011 – 20:22Ingen kommentarer

Keld Sørensen Woldenhof debuterer med krimien Når havet gråner. Til daglig underviser han i sprog og afsætning på Århus Købmandsskole. Og for nu at blive i undervisningssektorens verden får han fra Bogblogger alt i alt en middel karakter. Når havet gråner er ikke for kedelig, men heller ikke for alvor spændende.

En tidlig morgen i oktober findes en ung kvinde dræbt i smilets by – Århus. Hendes hovede mangler og det varer ikke længe førend der viser sig, at flere er blevet dræbt. Kriminalchefen ved Århus Politi kobles på sagen og i takt med at flere mennesker findes dræbt rundt omkring i Europa etableres samarbejde på tværs af landene.

Udover at følge kriminalchefen i hans arbejde, følger vi også den person, der står bag forbrydelserne. Beskrivelserne af hans tanker, planer og handlinger er både grumme og væmmelige på den gode måde vel at mærke, når det nu er en krimi vi har med at gøre.

Bogen slutter noget uventet og ulig en del af tidens øvrige krimiudgivelser er der ikke lagt op til en efterfølger. Nysgerrig? Så må du have fat i bogen.

Keld Sørensen Woldenhof, Når havet gråner, Forlaget EC Edition, Februar 2011, 249 sider.