// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jakob Martin Strid: Mimbo Jimbo har det sjovt
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Jakob Martin Strid: Mimbo Jimbo har det sjovt

Skrevet af den 25. november 2010 – 08:00Ingen kommentarer

Endnu en billedbog er på gaden med Mimbo Jimbo og hans venner i den farverige jungle. Denne gang modtager den lyseblå elefant Mimbo Jumbo en stor pakke. Pakken indeholder dele til en “saml-selv” bil og han går straks i gang med byggeriet.

I bilen ræser han ud i junglen, sprøjter vand på flodhesten Mumbo Jumbo, mudder på løverne og torpederer ind i en kokospalme. Han bygger bilen om til et fly og suser videre ud på gakkede eventyr.

Jakob Martin Strid holder stilen fra den første bog om Mimbo Jimbo og blander den simple historie med fjolderier og flotte farver. Et andet særligt kendetegn ved forfatterens bøger er hans helt specielle og letgenkedelige skift – bogen er skrevet i hånden.

Målgruppen for bogen er fra 2 år og her i huset har især Johan på netop 2 år taget godt imod bogen med både fnis og “naaajj!”. Vi ser allerede frem til den tredje junglebog om Mimbo Jimbo, som forventes at komme sommer 2011.

Bøgerne om Mimbo Jimbo fås også som Lyt&Læs til iphone, iPad, og iPod Touch i iTunes App Store. Andre af forfatterens bøger kan købes på samme måde. Vi har for eksempel hentet Lille Frø til vores iPad, hvilket er populært hos de små læsere. Læs mere om forfatteren på hans hjemmeside.

Jakob Martin Strid, Mimbo Jimbo har det sjovt, Gyldendal, 48 sider, November 2010.