// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Malebog – tegn videre med 66 danske kunstnere
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Malebog – tegn videre med 66 danske kunstnere

Skrevet af den 3. november 2010 – 18:10Én kommentar

En malebog! En rigtig fin malebog, som jeg næsten ikke nænner, at mine unger får fingrene i.

I bogen har 66 kunstnere lavet en række tegninger, som man kan tegne videre på eller farvelægge lige efter din egen smag. Tegningerne er på ingen måde de traditionelle prinsesser eller små kattekillinger med store øjne, det er skæve, syrede, mærkelige og helt igennem skønne tegninger der præger malebogen.

Bogen hedder simpelthen bare; Malebog – tegn videre med 66 danske kunstnere. Idéen med bogen er, at den er lavet i den gode sags tjeneste. For hver solgt bog går der nemlig penge til Dansk Røde Kors, herunder Katastrofefonden.

Det er genialt! Kunstnerne har bidraget med tid og fantasi og har sat deres streger til støtte for et godt formål. En række af de bidragende kunstnere er Tina Dickow, Søren Fauli, Signe Lindkvist, Jan Elhøj, HUSKMITNAVN og mange mange flere.

Idé-kvinden bag er Lærke Hein, som er med i Dansk Røde Kors’ gruppe Klub 10, som har gang i mange spændende projekter, med det formål at samle penge til hjælpearbejde. Lærke Hein er iværksætter med et spændende cv og bogen er udgivet på Gads Forlag.

En fed bog – som ikke kommer i små klistrede børnefingre foreløbig, her hos mig – eller måske skal vi bare have et eksemplar hver. Det går jo til et godt formål!

Lærke Hein, Malebog – tegn videre med 66 danske kunstnere, Gads forlag, 2010