// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sienna Mercer: Min søster vampyren
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Sienna Mercer: Min søster vampyren

Skrevet af den 28. maj 2010 – 19:30Én kommentar

Olivia Abbott er klar til første skoledag i 8.klasse på sin nye skole. Hun føler sig uovervindelig i sin lyserøde kjole, men da hun ankommer til Franklin Grove føler hun sig som en slikkepind på en kirkegård pga alle de skumle goth-typer der færdes der.

Olivia møder tilfældigt Ivy Vega, som er ultra-goth, men alligevel minder de om hinanden. De er faktisk fuldstændig ens og de bærer begge en grøn smaragd-ring, det viser sig nemlig at de er tvillinger. De finder sammen, men det er meget besværligt når den ene er cheerleader, vegetar og elsker lyserødt og den anden er klædt i sort, goth og vampyr.

”Min søster vampyren” er en supergod serie til tween-tøserne. Her er venskaber, forelskelse, intriger, håbløse forældre, modetøj, fester og et strejf af mystik.

Selvom jeg må siges, at være uden for målgruppen, blev jeg fanget af den gode historie. Den går også rent ind hos de unge piger som jeg har præsenteret bøgerne for og det er en supergod gaveidé.

”Hvem er hvem” er den første bog i serien ”Min søster vampyren” og hver anden måned udkommer der en ny bog i serien med Olivia og Ivy. Nr. 2 bog hedder ”Smil til kameraet” og rammer fint ind i samme stil, med en ny historie og i juni er 3. bog at finde i butikkerne.

Sienna Mercer, Min søster vampyren, Avilda, 196 sider, 2010, Oversat fra engelsk af Charlotte Armstrong.