// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Andy Griffiths & Terry Denton: Nu-kan-den-da-ikke-blive-større TRÆHULE på 52 etager
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Andy Griffiths & Terry Denton: Nu-kan-den-da-ikke-blive-større TRÆHULE på 52 etager

Skrevet af den 25. juni 2018 – 07:08Ingen kommentarer

Man skulle ikke tro, at det var muligt! En træhule på 52 etager? Det er jo det rene vanvid! Eller er det? Når drengene Andy og Terry bygger træhuler er ALT som i ALT muligt!

Andy bor sammen med sin ven Terry i deres fælles træhule. Sammen skriver de sjove bøger. Andy finder på og skriver og Terry tegner tegningerne. De drenge har de vildeste fantasier, er kreative og dygtige til at bygge. Man bliver jo nærmest helt misunderlig over alle de fornøjeligheder, de har i hulen. Hvem går for eksempel ikke og drømmer om et vandmelon-smadringsværelse? Eller er det mere din helt egen bølgemaskine, du sukker efter?

Bogen synes umiddelbar til at være alt for tyk til målgruppen (selvlæsere i alderen 8-11 år) med sine 333 sider i hard back, men fortvivl ikke! Bogen er gennemillustreret i blyantslignende tegninger a la dem Terry helt sikkert tegner, når de sidder i hulen og er flittige bogproducenter. Der er masser af gak, masser af detaljer og masser af fjol. På den måde de 8-11 årige elsker det.

Bogen er anmeldt i samarbejde med Johan på 9 år, der også har læst de andre bøger og han siger, at bøgerne er gode, fordi de er sjove. Og det vil jeg give ham ret i.

Vi har også anmeldt Træhulen på 39 etager. Flere bøger er under udarbejdelse.

Andy Griffiths & Terry Denton: Nu-kan-den-da-ikke-blive-større TRÆHULE på 52 etager, Gyldendal, 333 sider, 2018, På dansk ved Kasper Hoff.