// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian Bitz: Bitz din sundhed
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Christian Bitz: Bitz din sundhed

Skrevet af den 11. januar 2010 – 22:41Én kommentar

Vil du tabe dig, være lidt sundere eller bare nyde din hverdag endnu mere, så har Christian Bitz med sin nye bog nogle gode råd og påskrifter til dig. Bogen er bygget op omkring de 8 kostråd fra Fødevarestyrelsen, som er et meget veldokumenteret fundament for en sund livsstil.

Christian Bitz er uddannet candscient. i human ernæring, han tager udgangspunkt i sine egne personlige erfaringer og videnskabelig forskning. Han håber, han kan gøre en sund livsstil tilgængelig og attraktiv. Sundhed må for alt i verden ikke være en straf eller et uopnåeligt ideal. Sundhed skal være et valg baseret på god fornuft, viden og erfaring. Christian Bitz deler ud af sin erfaring og har samlet gode opskrifter med smag og sanselighed.

Det gælder om at finde sin motivation – at være glad, have overskud og skabe en sund livskvalitet. Dit liv skal ikke være fyldt med forbud og fanatisme, men der skal træffes nogle valg og prioriteringer, der giver dig en sundere hverdag.

Bogen er god, fordi der ikke er de løftede pegefingre, det er ikke en kortsigtet kur eller en total omlægning af kosten fyldt med forbud. Det er hverdag! Hverdagen med de sunde valg, med groft tilbehør, med simremad, mindre portioner, nærvær og nydelse.

Jeg har stor respekt for en mand der indrømmer at han spiser mørk chokolade – hver dag. Og de skønne billeder af manden bag, gør ikke bogen mindre appetitlig! Opskrifterne er lækre og ikke specielt komplicerede, teksterne er godt skrevet i et forståeligt sprog og hele bogen giver et godt indtryk – én lille sund forandring er vejen frem.
Sundhed er ikke et mål – men en rejse du skal nyde. Så spring ud i det og bitz din sundhed.

Christian Bitz er kendt fra Go’morgen Danmark på TV2 og skribent i forskellige magasiner, han er foredragsholder, rådgiver og uddannet cand.scient i human ernæring.

Politikens forlag, Christian Bitz, Bitz din sundhed, Fotos: Maria P, 240 sider, 2010