// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gitte Winter Graugaard: Hjerternes dal
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Gitte Winter Graugaard: Hjerternes dal

Skrevet af den 3. januar 2018 – 21:33Ingen kommentarer

Mange børnefamilier oplever, at børn kan have drøn på, flimre rundt, køre op og i det hele taget være svære at få ned i gear efter en travl dag. Der er fart på, der er meget der skal nås og det kan være svært at falde til ro på kommando.

Hvis du tænker, at du som voksen gerne vil være med til at give dine børn nogle redskaber til at skabe mere balance og skabe nærværende stunder, er der mange muligheder i meditation.

Med meditationer træner man evnen til at fordybe sig, skabe ro i sindet og hjælpe fantasien på vej. I bogen Hjerternes dal har Gitte Winter Graugaard samlet en række fortællinger, der fungerer som guidede visualiseringer.

Bogen indeholder flere forskellige historier, der kan bruges alt efter behov – er der brug for en pause i løbet af dagen, skal der skabes ro i krop og hoved inden sovetid.

Meditationerne er båret af fortællingerne om de fire hovedelementer: ild, vand, jord eller luft. Naturen spiller i det hele taget en stor rolle og forfatteren oplever, at børn i dag mangler den tætte kontakt til natur og udeliv, da vi i stor stil bosætter os i byerne.

Bogen er rigtig fin. Fortællingerne er nemme at gå til og undervejs er der introduktioner og gode råd til dig som voksen. Fortællingerne kan bruges derhjemme i familien, men kan også bruges i andre sammenhænge fx i institutioner. Find roen, tilsæt lidt magi og fantasi og tag med til hjerternes dal.

Gitte Winter Graugaard, Hjerternes dal, Forlaget Room for Reflection, 2017, 153 sider