// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christel Amundsen: Små gys for krudtugler og englebasser.
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Christel Amundsen: Små gys for krudtugler og englebasser.

Skrevet af den 5. november 2009 – 09:57Ingen kommentarer

Kan man anmelde en børnebog, der udkom for flere år siden? Ja, det kan man, hvis den er uhyggelig god og gysende fantastisk! Og det er “Små gys for krudtugler og englebasser.”

For at skabe den rette uhyggelige stemning er bogen læst i et lys bestående af en blanding af stearinlys og lommelygtelys, tæt ved vinduet, mens grenene på æbletræet danser i haven i samarbejde med en koncentreret 5 årig lytter.

Det er en bog fyldt med hekse, trolde, spøgelser og andre sære gespenster. Den indeholder både sange, rim og historier og der er masser af underholdning til efterårets rusk og regn. Der er i alt 25 indlæg af både danske og udenlandske forfattere af forskellig længde og forlaget anbefaler bogen til aldersgruppen 3-7 år.

Så hvis du har mod på højtlæsning om særdeles uhyggelige emner, så er “Små gys for krudtugler og englebasser” et rigtig godt bud. Saftevand må blandes og tæpper må findes frem og så er der bare tilbage at vente til mørket falder på!

I samme serie er følgende udkommet: “Fra baby til børnehavebarn”, “Fra cirkeline til snehvide” og “Fra muldvarpen til grovæderen”, alle med en blanding af sange, rim og historier.

Redigeret af Christel Amundsen, Små gys for krudtugler og englebasser, Fra hekse til spøgelser og trolde, sange/rim/historier, Forlag Høst & Søn, 2005, 164 sider.