// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Theresa Maria Jessing: Julebogen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Theresa Maria Jessing: Julebogen

Skrevet af den 17. oktober 2009 – 16:39Ingen kommentarer

Bare det altså snart var jul… Måske er det lige tidligt nok at gå og glæde sig til jul, men inden længe, når der er allermest mørkt og trist, kan vi glædes over, at der er tændte lys i vinduerne og der dufter af gran, gløgg og småkager.

I Theresa Maria Jessings nye bog: Julebogen, er der god mulighed for at tage glæderne på forskud. Theresa Maria er blevet mor og det har fået hende til at tænke på sin egen barndomsjul og på hvilke traditioner, hun gerne vil give videre til sin lille søn.

Theresa Maria elsker julen, for hende repræsenterer den en tid, hvor man rykker en smule nærmere hinanden, den samler os på en ret unik måde, som kun få ting kan. Hun vil gerne dele sine idéer med os og det står frit for at plukke og pille ud, eller bare læne sig tilbage og nyde de små fortællinger og smukke billeder i bogen. Bogen er delt op i 24 kapitler med opskrifter, idéer og fortællinger.

Bogen er fyldt med juleglæde og skrevet i et enkelt og personligt sprog. Der skal være tid til fordybelse og nærvær, der skal være plads til fælles aktiviteter og der skal udvælges gode traditioner, der kan holde i mange år fremover.

Helt unikt for bogens udtryk er Theresa Marias meget fine og finurlige tegninger, der indfanger den særlige stemning, som hele bogen emmer af. Bogen kan findes frem år efter år og måske vil nogle af idéerne blive en del af din families juletraditioner. En meget fin bog, der sagtens kan nydes nu og give lidt næring til den spirende juleglæde – for bare det altså snart var jul!

Theresa Maria Jessing er illustrator og indehaver af firmaet Sort Lakrids. Hun er kendt fra ”Bonderøven” på DR2.

Theresa Maria Jessing, Julebogen, Politikens Forlag, 2009, 240 sider