// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Gotthardt: Heksen Hissi 1-4
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Peter Gotthardt: Heksen Hissi 1-4

Skrevet af den 19. juli 2016 – 07:30Ingen kommentarer

Selvom det er sommerferie, er det rigtig godt for børn at holde læseevnen ved lige.

Det er Johan på 7 år heldigvis med på. Han har netop læst den nye serie om heksen Hissi og givet mig en del stikord til denne anmeldelse.

Det er vist ikke tilfældigt, at heksen hedder Hissi. Hun er i hvert fald en hidsig dame! Hun kan ikke lide, når andre er glade og hun vil så gerne drille og lave ballade. Men på en eller anden måde går det altid galt for hende. Hun har en tam skade, der hedder Kvik, som altid forsøger at advare hende, men hun hører sjældent efter. Og så dukker der gerne en lille fe op, der forpurrer heksens planer.

Der er allerede udkommet 4 bøger i serien. Johan kunne bedst lide den om Hissi, der laver uvejr. Der skal være fest i byen og alle er glade. Det vil hun sætte en stopper for. Ved hjælp af magi får hun skabt et stort uvejr med masser af regn. Men holder det byens glade borgere tilbage?

Bøgerne er lette at læse med et lixtal på 8, stor tekst og støttende illustrationer på samtlige sider. Johan er sikker på, at bøgerne er til både drenge og piger og at elever fra 0-1. klasse vil kunne læse dem. Jeg er sikker på, at han har ret.

Peter Gotthardt, Heksen Hissi 1-4, Tellerup, 2016, Illustreret af Bent Holm, 28 sider pr. bog