// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vita Apala: Sød hækling til små fødder
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Vita Apala: Sød hækling til små fødder

Skrevet af den 13. august 2015 – 07:50Ingen kommentarer

Efteråret venter forude med risiko for kolde fusser. Så det er nu du skal i gang med at hækle noget varmt. Bogen Sød hækling til små fødder indeholder opskrifter på hæklede sko, støvler og sandaler til babyer, en variant til de sædvanlige babysokker.

Bogen er bygget op som de fleste strikke- og hæklebøger med introafsnit og vejledning til opskrifterne i bogen. Herefter kommer selve opskrifterne og til sidst er der et afsnit med teknikker.

Opskrifterne i bogen er nemme at gå til, hvis man kan hækle lidt. Forfatteren Vita Apala har delt opskrifterne i tre sværhedsgrader; I er de nemme, mens III er de mest udfordrende. Ved hver opskrift er der små billeder, så man også visuelt kan se, hvad man skal gøre. Modellerne går fra 0-12 måneder.

Jeg synes, at projekterne i denne bog er rigtig fine, og det er små projekter, så man kan hurtigt få lavet nogle fine hæklerier. Vita Apala har lavet skoene, sandalerne og støvlerne, så det ligner voksnes fodtøj, og så kan det være at man finder et par, som ligner ens egne og vupti, mor og barn har sko, der matcher.

Det er en hæklebog med små overkommelige projekter, der kan laves af både nybegyndere og øvede hæklere. Så er der en lille ny på vej i familien eller blandt venner er der her nogle fine sko, støvler eller sandaler, der kan bruges som barselsgave.

Vita Apala, Sød hækling til små fødder, Forlaget Turbine, 2015.