// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Heather M. Love: ½ – times syning, 60 hurtige og nemme syprojekter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Heather M. Love: ½ – times syning, 60 hurtige og nemme syprojekter

Skrevet af den 14. juli 2015 – 07:15Ingen kommentarer

Det, der ofte gør, at man ikke får lavet noget kreativt i hverdagen er mangel på tid. Det tager tid at lave noget kreativt, men nu har Heather M. Love lavet en bog, hvor der er små syprojekter i som kan laves på en halv time.

Bogen er bygget op som de fleste hobbybøger er: en kort instruktion til bogens opbygning, kapitler delt i sværhedsgrader, begynder, mellem og øvet, og til sidst et kapitel med udstyr, teknikker, færdigheder og skabeloner. Hvert lille projekt fylder en side i bogen og på hver side har forfatteren skrevet en liste over de materialer, der skal bruges og små gode råd til netop det projekt.

Der er mange sjove projekter som f.eks en hundesnor, et forklæde lavet af en skjorte og en weekendtaske eller et slips. Projekterne er oplagte gaver, hvilket forfatteren også skriver på bagsiden, og når det ikke tager længere tid at sy dem, så er det jo nemt at have en hjemmelavet gave med til en god veninde.

Jeg er selv nybegynder indenfor syning (min håndarbejdslærer opgav mig i folkeskolen), og for mig er det en rigtig god bog, da de første projekter er nemme og overkommelige. Jeg fik en erfaren syerske til at kigge i bogen og hun sagde, at hun fandt projekterne for kedelige. Men med tanke på, at det kun skal tage en halv time at lave f.eks. en taske, så skal det ikke være for avancerede projekter (og så er de måske lidt kedelige for en meget erfaren syerske).

Alt i alt en fin lille sybog til en travl og ikke så erfaren syerske. Hvis sommeren fortsætter med at regne væk er det altså oplagt med et syprojekt.

Heather M. Love, ½ – times syning, 60 hurtige og nemme syprojekter, Forlaget Turbine, Marts 2015, 128 sider.