// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kristian Bang Foss: Døden kører Audi
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Dansk roman

Kristian Bang Foss: Døden kører Audi

Skrevet af den 20. april 2015 – 17:54Ingen kommentarer

En reklamemand dummer sig og mister både job og ægteskab. Han får job som handicaphjælper for verdens sygeste menneske i en fiktiv trist betonghetto uden for København. Det er anslaget i manderomanen ”Døden kører Audi”.

Undertegnede havde forventet, at der var et tvist af morskab og ironi ind over fortællingen, på samme måde som i bøgerne PR og Millionær. Men det er ikke tilfældet.

I stedet får vi en ganske fornuftig fortælling om at se det lyse i det mørke, om to vidt forskellige mennesker, der finder sammen på en fælles mission. Hvad den er, skal ikke afsløres her. Men det fungerer ganske udmærket og vi får alle en på opleveren. Dog uden så mange grin, som vi havde sat næsen op efter.

Kristian Bang Foss: Døden kører Audi. Gyldendal, 2012. 229 sider.