// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tina Dalbøge: Let påskepynt
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Tina Dalbøge: Let påskepynt

Skrevet af den 25. marts 2015 – 07:25Ingen kommentarer

let påskepyntPåskedagene vinker forude og med dem følger lysten til at snuppe et par grene ind fra haven og fylde med fin pynt.

Er du den kreative type, er det fedt at lave sit eget pynt. Kniber det med ideerne, skal du kaste dig over Tina Dalbøge og hendes finurlige tilgang til hjemmelavet pynt, der udkommer i dag på Turbine Forlaget.

Hun har tidligere skrevet om massevis af gør-det-selv projekter og denne gang er det fine, flotte, farverige påskeæg, det handler om. Påskeæg der er lavet af vatrondeller og pimpet med alverdens hverdagsting, fundet i skabe og skuffer.

De små fine vatæg kan varieres i det uendelige – med farver, stof, krydderier og mange andre sjove ”ingredienser”.

Bogen er helt utrolig fin – smukt trykt hardback med fin lærredsryg. Grafik og fotos er helt i top og man får lyst til at bladre rundt i den tykke bog og blive opslugt af de gode ideer.

Lad bogen stå fremme hele påsken, så der hurtigt kan hentes inspiration og laves søde og sjove fællesprojekter i familien i de dejlige fridage. Projekterne kan nemt varieres i sværhedsgrad, så alle kan være med, uanset kreative kompetencer.

Tina Dalbøge er foredragsholder, forfatter, blogger og indehaver af sin egen online krea-shop. Hun har en kreativ skaberglæde, der smitter og man bliver glad i låget af hendes fantasifulde påskeæg.

Tina Dalbøge, Let påskepynt, Turbine, 140 sider, 2015