// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lene Rode: Det der virker
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Lene Rode: Det der virker

Skrevet af den 6. marts 2015 – 10:01Ingen kommentarer

Sundhed er en jungle, der er svær at finde rundt i.

Mange mennesker er glade for at følge én bestemt retning inden for kost og motion og der sælges sundhedsbøger som aldrig før. Det er ikke nemt at orientere sig, når man egentlig bare gerne vil have gode råd til at blive sundere, stærkere eller slankere.

Lene Rode er ernæringsrådgiver og vil helst ikke bekende sig til én madreligion, men ønsker i stedet at skabe en overskuelig og enkel bog med det der virker.

”Det der virker” er netop titlen på Lenes bog, der tager udgangspunkt i de mest aktuelle kostfilosofier. Hun har plukket og udvalgt gode enkle retter og kostråd, der alle tager udgangspunkt i Lenes 4 principper: lækkert frem for alt, nemt og enkelt, give energi og så økologisk og uforarbejdet som muligt.

Bogens indledende kapitel gennemgår de forskellige kostretninger med fordele og ulemper og det giver dig mulighed for selv at træffe nogle gode beslutninger om valg og fravalg i forhold til kost.

Opskrifterne er inddelt i hovedmåltider: morgenmad, frokost, aftensmad, dessert og snacks. Her er fokus på gode råvarer og en lille farveguide i bunden af opskriften viser hvilken kostretning, som opskriften er inspireret af. Bagerst i bogen er der et træningsprogram med de mest effektive øvelser til tre ugentlige træningspas. Herudover kan der suppleres med løb, cykling, svømning, gåture og yoga.

En dejlig og inspirerende bog med skønne fotos og en god tilgang til sundhed – uden skyld og skam over at fejle.

Lene Rode er uddannet journalist og ernæringsrådgiver. Hun skriver for flere magasiner og blogger om sund mad på her.

Lene Rode, Det der virker, Rosinante, 180 sider, 2015