// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Morten Riemann: Helt til Mariannelund
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Morten Riemann: Helt til Mariannelund

Skrevet af den 23. februar 2015 – 07:28Ingen kommentarer

Helt til Mariannelund er en fantastisk hyggelig børnebog om de to venner Poul og Svend. Poul har desværre fået et problem. Svend har nemlig ikke så meget tid til Poul mere, og hvad gør man så, når man er Svends usynlige ven?

Hele historien er fortalt fra Poul, den usynlige vens synspunkt. De to venner har oplevet en masse gode stunder sammen, men Svend er begyndt i skole, og derfor er han begyndt at glemme Poul. Faktisk kommer Svend en dag til at sætte sig på Poul. Ja, det er sådan nogle problemer, man kan komme ud for, når man er den usynlige ven.

Det er Morten Riemanns debut som børnebogsforfatter. Riemann har i en årrække leveret satiremateriale både til trykte medier samt til radio og tv. Peter Petersen har lavet illustrationer til billedbogen, og det er Forlaget Fahrenheit, som udgiver denne hjertevarme børnebog om venskab.

Der er mange lag i bogen, som er skrevet til børn i alderen 5-9 år, men den kan godt læses for yngre børn med lidt forenkling. Desuden er bogen også en fornøjelse at læse for forældrene.

Morten Riemann, Helt til Mariannelund, Januar 2015, 32 sider, Forlaget Fahrenheit.