// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Kasper Hoff: Zonen 1+2
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Kasper Hoff: Zonen 1+2

Skrevet af den 23. september 2014 – 07:13Ingen kommentarer

Zonen er en ny serie for børn i alderen 8-12 år, der selv kan læse. Denne anmeldelse er primært skrevet af Tue på 10 år, der har været så begejstret for at læse bøgerne, at han på eget initiativ en weekendmorgen skrev følgende:

Serien forgår ude i fremtiden, hvor alt ligger i ruiner og hvor Zonen er et forbudt sted. I bogen skal vi møde hovedpersonerne Ona og Jos, de er begge nogle vovehalse og de skal finde en magisk ting fra Zonen og bringe den tilbage til mister Wong. Det kan godt være, at Jos er en vovehals, men han er også lidt bange, når det gælder liv og død.

Jos og Ona er også lidt fattige, men der sker en drejning i deres liv. Indenfor i Zonen ligger alt i ruiner og der bor skumle personer. Faktisk minder Zonen meget om den tid vi lever i nu. Jos og Ona kommer fra et land bag muren, der skiller Zonen og Onas og Jos land. Ona og Jos bliver helt forskrækkede, da de ser alle de gamle ting. Jos kender ikke de gamle ting fra fortiden, og ved ikke hvad store tunge kasser med hjul under skal bruges til. De ligner en slags vogne, men de er for tunge til at trække. Det er lidt farligt, hvad der sker for børnene. Bøgerne er spændende og anderledes og det er fedt.

Bogen er skrevet af Kasper Hoff. Kasper Hoff har også skrevet DoktorZ og Gamerz. DoktorZ handler om de to drenge Viggo og Mylle, de skal tit ud på de skøreste missioner. Gamerz handler om Timmo som ikke må spille computer i en hel måned og han har ellers lige meldt sig til verdens-turneringen i Computerspil. Begge serier er selvlæsningsserier, og de er virkelig gode. DoktorZ er en serie på seks bøger og Gamerz er en serie på to bøger, snart tre bøger.

Kasper Hoff, Zonen 1 Det forbudte land + Zonen 2 Gudernes sang, Illustreret af Bodil Bang Heinemeier, Gyldendal, August 2014, Selvlæsning 8-12 år.