// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Birgitte Lorentzen: Hypnosia
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Birgitte Lorentzen: Hypnosia

Skrevet af den 17. august 2014 – 17:17Ingen kommentarer

Bogen er skrevet af Birgitte Lorentzen, og Hypnosia som bogen hedder, er tredje bog i serien om Lulu og hendes kæreste, den til tider psykisk ustabile Mads. De går begge i gymnasiet, og de har faktisk en rigtig fin tilværelse, lige indtil Mads modtager en mystisk amulet og et underligt brev. Det står på fransk, men det er ikke svært at finde ud af, at der er noget ondt Mads skal beskyttes imod.

Snart er de på vej til Paris og senere til Saintes-Maries-de-la-Mer. Det hele ender i den helt store afsløring, om hvordan Mads’ afdøde mor døde, alt omkring hans fortid og hans specielle familie, men det er ikke en let tur. Undervejs bliver deres følelser, kærlighed, og også tålmodig sat på en hård prøve.

Jeg har hverken læst den første eller den anden bog, men derfor kan man stadig sagtens følge med. Og det selv om der sker ekstremt meget på de næsten 400 sider, og der er nok historier til to bøger. Man møder rigtig mange mennesker på Lulu og Mads’ rejser, og det er lærerigt, men desværre også noget forvirrende. Mod slutningen af bogen bliver den rigtig spændende, man kan overhovedet ikke regne den ud. Jeg holder desuden rigtig meget af, at den er på vippen til at være overnaturlig, men hele tiden virker det realistisk og altså også troværdigt.

Birgitte Lorentzen, Hypnosia, Forlag: Bookbooks, 384 sider, 2014.