// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Konkurrence: Vind bog i anmelderrost serie – Katrine Marie Guldager
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence

Konkurrence: Vind bog i anmelderrost serie – Katrine Marie Guldager

Skrevet af den 14. august 2014 – 20:33Ingen kommentarer

Den 22. august udkommer “Peters død”, som er 4. bind i Katrine Marie Guldagers populære og anmelderroste romanserie om en Køgefamilies opblomstring og fald gennem generationer. Her på redaktionen har vi været så heldige at modtage et eksemplar af bogen og den har du nu mulighed for at vinde.

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til jane@bogblogger.dk og i emnefeltet skal du skrive “Katrine Marie Guldager”. Vi trækker en vinder d. 1. september.

Mens vi venter på at finde en vinder, kan du læse vores anmeldelse af bog tre i serien af Katrine Marie Guldager: Den nye tid.

Forlaget skriver følgende om bogen:
“Den danske og populære forfatterinde Katrine Marie Guldager har med “Peters død” udgivet 4. bind af sin Køge-krønike.

Året er 1972 og Leonora og Henrys liv er stærkt præget af en politisk turbulent tid, som er under stor indflydelse fra venstreorienterede. De to er søskende og lever hvert deres liv, med hver deres lykke og ulykker. Deres forhold bliver for alvor påvirket, da Leonora finder deres far Peter død; en hændelse, der kommer til at ændre hele familiens liv for bestandig.

“Peters død” handler om sorg, glæder, familie og menneskers indbyrdes forhold. Det er en fortrinlig roman, der tager nogle af livets store dilemmaer op til overvejelse.”