// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jillian Cantor: September Søstre
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Ungdomsroman

Jillian Cantor: September Søstre

Skrevet af den 26. juni 2009 – 08:07Ingen kommentarer

Det er efterhånden ved at være nogle år siden jeg var teenager, men jeg vil alligevel forsøge mig med en anmeldelse af bogen “September Søstre”, som ifølge forlaget Thorup er fra 12 års alderen.

“September Søstre” er fortællingen om den 12 årige Abby og hendes liv i de to år der går fra Abbys lillesøster Becky en aften forsvinder fra sit værelse og til hun bliver fundet gravet ned i en have. Vi oplever en stor piges kamp for at få opmærksomhed fra forældrene og hendes forsøg på at holde sammen på familien. Men det er også en bog om mødet med den første kærlighed. En kærlighed der er skildret på en rigtig fin måde.

Hvis man er en ung boggnasker, vil man fluks kunne spise sig gennem “September Søstre”. Hvis man derimod er mere til bøger med kys og kærlighed eller mysterier, som jeg selv var, så er emnet med en mistet søster og en familie i opløsning måske nok for tungt. Bogen kan dog også læses af voksne, men i emnerne og skrivestilen kan man godt fornemme, at den er skrevet til helt unge læsere.

Jillian Cantor, September Søstre, Thorup, April 2009, 252 sider, Oversat fra engelsk af Lone Diana Jørgensen.