// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nuriya Khegay: Seje huer til små monstre
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Nuriya Khegay: Seje huer til små monstre

Skrevet af den 9. januar 2014 – 19:59Ingen kommentarer

Da jeg så denne bog blev jeg lidt ærgerlig over, at mine drenge er så store som de er. I bogen Seje huer til små monstre er der nemlig de sødeste, sejeste og mest nuttede huer og vanter til små børn. Og selv mine store drenge kunne sige: ”Nøj! Sådan en vil jeg gerne have” eller ”Hvor er de seje”.

Bogen er inddelt i forskellige kategorier af huer: kære krammedyr, frække fugle, minimonstre, nuttede dyr og julede venner. Opskrifterne er nemme at gå til, men det vil være en god ide at have en blyant i nærheden og løbende markere hvor man er i opskrifterne, da alle størrelserne er skrevet sammen og kan være lidt forvirrende at læse i starten. Desuden er skriften lille, så det kan være lidt svært lige at se, hvor man er i opskriften. Bogen slutter af med et kapitel, hvor de teknikker, der er brugt i bogen, bliver beskrevet.

I Seje huer til små monstre
kan du også finde opskrifter på sokker og halstørklæder. Der er det fineste sæt, der skal forestille en ræv, der består af hue, vanter og halstørklæde, super flot lavet.

Det gode ved de fleste af huerne i denne bog er, at de er strikket, så de går ned omkring halsen, altså som en slags elefanthue. Så man er sikker på, at halsen også bliver holdt varm.

Opskrifterne går fra str. 6-12 mdr og til 2-3 år. Billederne i bogen er super flotte og man får lyst til at strikke alle sættene. Alt i alt er det en fin bog med flotte billeder.

Nuriya Khegay, Seje huer til små monstre, Turbine, 2013, 140 sider.