// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Michael Hammelsvang Jørgensen: Otto & Ella
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Billedbog

Michael Hammelsvang Jørgensen: Otto & Ella

Skrevet af den 21. juni 2009 – 08:45Ingen kommentarer

Otto & Ella er en ny børnebog, der lige rammer plet, hvis læseren er en dreng på godt 5 år. Bogen handler nemlig om drengen Otto, som tisser i en potteplante i stuen. Og det er så tilpas fjollet og frækt, at knægten her i huset synes, at historien er rigtig sjov.

På en helt almindelig søndag, hvor Ottos far er på arbejde og Ottos mor gør rent, ligger Otto på stuegulvet og tegner. Otto elsker nemlig at tegne. Pludselig hører Otto en mærkelig lyd og det viser sig at være den lilla Ellafant Ella. Hun inviterer ham med på eventyr i en urtepotte i stuen. Og så er søndagen pludselig ikke længere så almindelig. For undervejs på deres eventyr møder de dansende ildvæsner, og ilden må slukkes, og vandkanden vælter og så må Otto være kreativ.

Størrelsen på teksten skifter, hvilket er med til at gøre bogen levende. Illustrationerne er farverige og sjove med rigtig mange detaljer. Forlaget Radius præsenterer blandt andet bogen som “….en herlig oplæsningsbog for børnehavebørn eller en læs-selv-bog for de noget øvede læsere” . Jeg kan kun være enig.

Michael Hammelsvang Jørgensen, Otto & Ella, Forlaget Radius, Juni 2009, 32 sider.