// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Vind årets fedeste Lego bog!
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Konkurrence, Nyheder

Vind årets fedeste Lego bog!

Skrevet af den 17. november 2013 – 16:07Ingen kommentarer

Mange danske børn (og voksne) leger hver dag året rundt med Lego. Nu kan du med inspiration fra den fedeste Legobog få gang i endnu mere Lego-byggeri og leg.

Nyt Nordisk Forlag er i gavehumor og der er derfor mulighed for at to af vores læsere kan vinde den nye bog.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sende en mail til jane@bogblogger.dk med titlen Lego i emnefeltet og navn og adresse i selve mailen. Vi trækker to vindere straks efter d. 1. december. Så er der mulighed for at bøgerne, når frem inden jul.

Bogen er lavet af Daniel Lipkowitz og på 200 sider og indeholder ideer der bringer dine klodser til live!

FORLAGETS BESKRIVELSE:
Kan du kende forskel på en LEGO© plade og en LEGO© flise?
Hvis ikke er det hel okay! I denne bog får du vist mange slags elementer, hvordan de virker og ikke mindst de kan bruges sammen med alle de andre elementer.

Få tips til bedre byggeteknikker, sæt nye hastighedsrekorder med Hurtigbygger-afsnittet, giv dine venner sjove LEGO© udfordringer og få nye legeideer fra kapitler med historiebaserede temaer.
LEGO© Legebog er spækket med inspirerende modeller og idéer fra LEGO fan-byggere, lige fra fortryllende skove til hærgende robotter.

LEGO© Legebog tager tråden op fra dens succesfulde forgænger LEGO© Ideer, men går skridtet videre, når det gælder inspirerende opskrifter på, hvordan man bygger nyt af de klodser, man har i forvejen.

LEGO© Legebog ertematisk opbygget i kapitler, der inspirerer til fantasien og indeholder mere end 200 projekter, tips og råd fra LEGO© byggere.

Et must for LEGO© fans i alle aldre med masser af ideer til kreative byggeprojekter!