// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anna Wilkinson: Lær at strikke, elsk at strikke
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Anna Wilkinson: Lær at strikke, elsk at strikke

Skrevet af den 10. november 2013 – 07:03Ingen kommentarer

Det bliver mere og mere populært at strikke (igen). Se bare norsk fjernsyn, de sender 7 timers tv fra en strikkekonkurrence.

Nogle mener at strikke er ren terapi i en travl hverdag, hvor man sætter sig med noget som går langsomt fremad. Det er også dejligt at strikke og hvis man er en af dem, som meget gerne vil i gang er der kommet en god begynder-bog på markedet.

Lær at strikke, elsk at strikke er skrevet af Anna Wilkinson, som er uddannet i tekstildesign. Bogen har nogle rigtig gode billeder af, hvordan man udfører de forskellige strikketeknikker. Det ser man også i andre begynderbøger, men det som er godt ved denne bog er, at hun på billederne har brugt tykt garn og derfor store pinde. Det gør, at det bliver nemmere at se, hvad det er, der skal gøres.

I Lær at strikke, elsk at strikke finder man bl.a. opskrifter på huer, halstørklæder, pulsvarmere, sokker og trøjer, men det spændende ved denne bog er, at Anna Wilkinson har valgt at bruge nogle flotte farver og spændende mønstre, som er lidt anderledes f.eks sokker som er polkaprikkede. Opskrifterne i bogen er nemme at forstå og hvis der kommer noget anderledes i en opskrift, bliver det fulgt op af en lille billedserie.

Det er en god bog til dem, som gerne vil lære at strikke – om man kommer til at elske at strikke, det kan man jo kun finde ud af, ved at prøve.

Anna Wilkinson, Lær at strikke, elsk at strikke, Turbine, 144 sider, 2013.