// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Guinness World Records 2014 – Levende rekorder
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Billedbog

Guinness World Records 2014 – Levende rekorder

Skrevet af den 25. oktober 2013 – 07:22Ingen kommentarer

Fascinerende og frastødende!

Guinness rekordbog har år efter år leveret verdens vildeste rekorder og aldrig har det været mere fascinerende, frastødende og fyldt med information.

Det er vildt fascinerende at se, hvad folk kan presse sig selv til at gøre. Løft af utallige kilo, jongleren med motorsave og uendeligt meget mere. Samtidigt er det både fascinerende og frastødende at se løft udført med kroge gennem armene, ekstreme mængder af tatoveringer og piercinger, men fælles for alle mærkværdigheder er, at det er noget folk gør, fordi de syntes det er fedt. Ikke fordi de bliver tvunget til det og så er det vel helt ok?

Oplevelserne bliver ikke mindre af, at du kan installere en gratis app på din smartphone og gøre rekorderne levende. Guinness World Records 2014 er mere end fascination, bogen er sprængfyldt med information. Det er spændende at læse om alle de vilde opfindelser, der er lavet, se hvilke selskaber der er de største i verden og heldigvis er der også plads til de helt klassiske rekorder. De største grønsager! Især det største græskar er fedt, fordi det i bedste halloween stil er udskåret, som om der kommer kæmpe zombier kravlende ud af det!

Guinness World Records 2014 – Levende rekorder, 2013, 271 sider, Forlaget Carlsen.