// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nordiske forfattere på årets Bogforum
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Nordiske forfattere på årets Bogforum

Skrevet af den 15. oktober 2013 – 10:16Ingen kommentarer

Med en lang række nordiske forfatternavne på gæstelisten vil der være ekstra fokus på nordisk litteratur, når BogForum 2013 slår dørene op til tre dage med bøger, oplevelser og arrangementer Bella Center d. 8. – 10. november.

Du kender sikkert Jostein Gaarder (forfatter til Sofies verden), krimiforfatter Gunnar Staalesen og romanforfatter Erland Loe. Og du har sikkert også hørt om Tomas Espedal, Lars Saabye Christensen. De er blot nogle af de dygtige norske forfattere, der gæster Bogforum i år.

Du vil også kunne møde en række danske og svenske forfattere – dyk ned i programmet og forbered dig på et par gode dage i bøgernes verden.

Programmet er tilgængeligt på Bogforums hjemmeside.