// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lars Kramhøft og Tom Kristensen: Made Flesh
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Horror, Tegneserie

Lars Kramhøft og Tom Kristensen: Made Flesh

Skrevet af den 17. september 2013 – 07:00Én kommentar

Først en advarsel: Hvis du er tilbøjelig til mareridt, så lad være med at læse Made Flesh! Denne horror tegneserie kravler ind under huden og vokser som en betændt byld, indtil du lukker tegneserien igen og kryber til ro med hovedet fyldt af foruroligende tanker…

Det starter med en gammel mands død. Noget fra fortiden får hans hjerte til opgive ævred, men ikke før den gamle mand ved at hans søn vil få en langt værre skæbne. Sønnen Michael og hans smukke kone kommer fulde og liderlige hjem fra byen, vælter ind i sengen, men Michael kan ikke. Blege sjæle fra fortiden jager ham. Er det hans fantasi eller har han haft kontakt med døde børn fra den anden side? Meget mod sin vilje vender han tilbage til sit barndomshjem. Et sted hvor edderkopper, ondskab og dødes sjæle venter!

Der skal ikke afsløres mere af historien her, blot skal det siges at tegneren Tom Kristensen, løfter sin bestialske tuschstreg op til et nyt niveau. Jeg var vild med hans Deadboy, der var i S/H. Made Flesh er i farver, farver der får mørket og skyggerne til at blive endnu mere dystre. Det dystre har fået et spark bag i af forfatteren Lars Kramhøft, der efter sigende måtte presse Tom ud over grænsen for, hvad han havde lyst til at tegne. Hvilket forstås, for visse steder er tegneserien simpelthen ubehagelig, selv for garvede horrorfans som undertegnede. Jeg ser frem til deres kommende udgivelser.

Made flesh er skrevet på engelske og udgivet på Lars og Toms eget forlag, Headstone. Ved at skrive på engelsk har de mulighed for at nå udover rammerne for det snævre danske tegneserie- og horrormarked. Der er ingen tvivl om, at made flesh fortjener at få opmærksomhed langt ud over landegrænsen.

…Jeg vågnede i nat ved at huden strammede og gjorde ondt, sikkert rødvinen fra igår. Konen sov roligt videre og mens regnen løb ned af ruderne gik jeg ud for at hælde vandet fra. Smerten blev ikke mindre. Det føltes som om jeg havde fået en bule. Jeg kiggede på mit spejlbillede. Nattens grå lys fik mig til at se syg ud. Jeg havde ganske rigtigt en stor byld midt i panden. Noget med lange ben bevægede sig under huden. Før edderkoppen kunne komme ud, vågnede jeg med bankende hjerte.

Lad være med at læse Made Flesh en sen regnvåd aften!

Made Flesh. Lars Kramhøft og Tom Kristensen. 126 sider. Forlaget Headstone.