// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Dukketeater: Den utrolige historie om den kæmpe store pære
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Dukketeater: Den utrolige historie om den kæmpe store pære

Skrevet af den 10. september 2013 – 10:15Ingen kommentarer

Du kender garanteret godt Jakob Martin Strid og hans geniale bog Den utrolige historie om den kæmpe store pære. Det er den om vennerne Sebastian og Mitcho fra Solby, der en dag finder en flaskepost i havnen. Det bliver starten på en spændende rejse i en kæmpe stor pære der kan sejle! Det er en fremragende bog for både store og små.

Og nu kan du møde Sebastian, Mitcho OG den kæmpe store pære på Det Kongelige Teater i Skuespilhuset i efterårsferien! Juhu siger jeg bare. Ses vi? Det tror jeg! Dukketeater here we come.

Du kan læse vores anmeldelse af bogen her. Og du kan læse mere om stykket her.

Tekst fra Det Kongelige Teaters hjemmeside: Dukkespiller Sif Jessen Hymøller er alene på scenen med alle Strids tegninger, der bringes til live på pinde, i udklippede versioner og i mange forskellige størrelser. Alt filmes og smides op på et kæmpelærred, så såvel børn som voksne kan følge med i dette lille stykke filmede dukketeater i miniature.

Anbefales børn i aldersgruppen 4 til 9 år. Varighed: Ca. 40 min.