// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sofie Meedom: Små tasker
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Sofie Meedom: Små tasker

Skrevet af den 3. september 2013 – 07:02Ingen kommentarer

Der er kommet en rigtig god lille bog på markedet. Bogen hedder Små tasker, og det er lige hvad den handler om.

Bogen er fyldt med ideer til, hvordan man kan lave små tasker af stof, målebånd (ja du læste rigtig), genbrugsmaterialer og hvad man ellers kunne tænke sig at bruge. I bogen er der fire modeller. Tre, hvor man syr tasken og en, hvor man hækler tasken af plastikstrimler. I Små tasker får man en visuel guide til, hvordan man skal lave taskerne.

Bogen henvender sig mest til nybegyndere inden for syning, og det er jeg absolut. Jeg har prøvet at sy en lille taske efter model 1. Modellen lukkes med en strop, en knap eller hvad man lige kunne tænke sig at bruge. Det var meget nemt at følge den visuelle guide og i løbet af ikke særlig lang tid, havde jeg en lille taske.

En genial ide i bogen er, at man bruger selve bogen til at tegne mønstret efter og kan så folde og klippe, så det bliver lige netop den størrelse, som man har brug for. Så uden at skulle investere i en masse avanceret udstyr kan man sy sig en taske.

Alt i alt er det en god og inspirerende sy- og hæklebog for nybegyndere.

Sofie Meedom, Små tasker, Forlaget Vingefang, Juli 2013, 48 sider.