// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Copenhagen Comics 2013
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Nyheder

Copenhagen Comics 2013

Skrevet af den 22. maj 2013 – 21:09Ingen kommentarer

Tegneserier er fede! Og lige om lidt får alle tegneseriefans mulighed for at mødes på årets store tegneseriefestival!

Festivallen finder sted i weekenden d. 1.-2. juni 2013 i Øksnehallen i København. Og tro mig, der er noget for enhver smag. Er du til erotis, fantasy eller superhelte? Eller vil du hellere fordybe dig i Manga eller Horror? Der er også særskilte aktiviteter for børnene – så tag endelig en lille ven med.

Copenhagen Comics er Danmarks internationale tegneseriefestival og den største af sin slags i kongeriget. Hvert andet år fejrer og hylder festivalen tegneserier, graphic novels og manga i løbet af en oplevelsesrig weekend fyldt med paneldiskussioner, workshops for alle aldre, foredrag, signeringer og chancen for at møde de allerbedste og største tegneserieskabere fra hele verden.

Du kan læse mere om festivallen, se programmet og finde praktiske oplysninger om arrangementet på Copenhagen Comics hjemmeside.