// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » David Walliams: Milliardærdrengen
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

David Walliams: Milliardærdrengen

Skrevet af den 5. juli 2013 – 09:24Ingen kommentarer

Verdens rigeste 12 årige dreng har alt! Eller næsten alt. Han har sin egen Formel 1-racer, 500 par træningssko, en levende haj i en tank og alle computerspil i hele verden, men han er ikke spor glad. Der mangler noget. Noget der ikke kan købes for penge: en ven!

Men en god ven er ikke noget man bare kan få. Et venskab skal plejes og passes og et venskab skal bygges på ærlighed og en oprigtig interesse for hinanden. Hvis du har rigtig mange penge, er der risiko for at nye venskaber starter med en interesse for din rigdom og det erfarer bogens hovedperson.

Milliardærdrengen er fnisende morsom læsning om et alvorligt og vigtigt emne. Bogen er skrevet med varme og humor og fanger hurtigt barnets opmærksomhed med de skøre episoder og kommentarer. Læs den højt for de yngre (6-8 årige) og lad de større børn læse selv – bogen er oplagt til ferielæsning.

David Walliams, Milliardærdrengen, Forlaget Sohn, Illustreret af Tony Ross, 265 sider, 2013.