// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lesley Stanfield: 100 blomster i hækling og strik
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Lesley Stanfield: 100 blomster i hækling og strik

Skrevet af den 27. februar 2013 – 17:17Ingen kommentarer

Hvis du kan lide at hækle og strikke og ikke lige har lyst til at gå i gang med et kæmpe projekt, så er dette lige en bog for dig. Og inden du ser dig om har du skabt en buket af farvestrålende blomster.

Bogen er rigtig godt skrevet, da man hurtig kan finde rundt i den. Først i bogen får man en lille indføring i, hvordan man kan bruge bogen. Her er der både noget om udstyr, symboler og de mest grundlæggende teknikker til både strik og hækling.

Så følger et kapitel kun med billeder af blomsterne. I kapitlet er blomsterne delt ind i farver, så hvis man skal bruge nogle gule blomster, så er det nemt at finde. Ved hver blomst er der skrevet numre, som henviser til siden hvor opskriften findes.

Resten af bogen er fyldt med opskrifterne. Også her er bogen rigtig godt lavet idet, den er delt ind i strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Derudover er opskrifterne delt i enkle, halvsvære og krævende opskrifter. Opskrifterne er nemme at forstå. Er man hækler og ikke vant til at bruge mønster, så er det en god ide at bruge lidt tid på det første kapitel. Her får man en god forklaring på hvordan man skal læse et hæklemønster. Sidst i bogen får man lidt forslag til, hvordan man kan bruge blomsterne til små projekter.

Det er en meget fin og inspirerende bog, som er flot og overskuelig. Man får lyst til at komme i gang med det samme. Jeg har allerede flere ideer til hvilke blomster jeg gerne vil lave, og hvad de skal bruges til.

Lesley Stanfield, 100 blomster i hækling og strik, Forlaget Turbine, 2012.