// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Peter Gotthardt: Elverdronningens børn – Den sidste rejse
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Peter Gotthardt: Elverdronningens børn – Den sidste rejse

Skrevet af den 10. januar 2013 – 07:582 kommentarer

“En lille flok elvere er havnet i en fjern og fremmed verden. Deres største ønske er at komme hjem. Men de har en lang og farefuld rejse foran sig…”. Og det er der kommet 8 gode selvlæsningsbøger ud af, hvor bind 8 Den sidste rejse, er det sidste bind i serien.

Elverne er på vej hjem og får lov til at rejse med en folk sømænd. De kommer derfor med om bord på det store træskib Havhesten. Efter nogle uger forsvinder lyset og det bliver meget tåget. Pludselig lyder et ordentlig brag, der får Havhesten til at skælve. Skibet begynder at tage vand ind!

Men bedst som de tror, at det er ude med dem, kommer der lys og de bliver alle reddet i land af nogle meget venlige og hjælpsomme folk. Det viser sig at de er ankommet til en ø, hvor der altid er mad og drikke nok. Selvom øen er et rart sted at være længdes elverne efter at komme hjem. Men øens herre har andre planer for elverne.

Spændingskurven er støt stigende og min medanmelder var meget optaget af bogen, som han fandt god og spændende. Hvorvidt elverne slipper væk fra øen og lykkes med at komme hjem skal ikke afsløres her. Du må selv læse den fine børnebog.

Den sidste rejse er det sidste bind i serien, men det er ikke nødvendigvis dit sidste møde med elverfolket. Forfatteren står nemlig også bag serien Elverdronningens Riddere, som er på 8 bind og han er godt i gang med at skive på de første bøger til serien Elverfolkets skæbne.

Læs også bogbloggers anmeldelse af bind 7 i serien om Elverdronningens børn På liv og død her.

Peter Gotthardt, Elverdronningens børn – Den sidste rejse, Carlsens Stribede / Lindhardt og Ringhof, 2012, Illustreret af Peter Snejbjerg og Magnus Værness, 72 sider.