// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Christian Guldager: Skyworld 1 – Himmelpiraterne
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog, Science fiction

Christian Guldager: Skyworld 1 – Himmelpiraterne

Skrevet af den 1. januar 2013 – 07:53Ingen kommentarer

Skyworld er spændende og actionfyldt science fiction for læselystne drenge!

Sirius er 13 år og slave om bord på det flyvende fiskerluftskib Den slatne makrel. Sirius er god til at suse rundt på sit svævebræt, mens han holder udkig i skyerne.

Vi møder Sirius den dag, hvor der pludselig dukker en kæmpe flyvende fisk op, som er ved at tage livet af ham. Fisken er meget større end andre fisk Sirius nogen sinde har set. Det lykkedes ham kun akkurat at slippe væk susende af sted på svævebrættet, som han selv har bygget af skrotmetal fra forskellige maskiner. Der er i den grad fart over feltet!

Bedst som Sirius tror, at han er i sikkerhed på fiskeluftskibet, bliver han bundet fast til skibets mast. Heldigvis bliver han uventet reddet, da skibet angribes af pirater! Og først her begynder historien for alvor, for nu drager Sirius med himmelpiraterne ud på eventyr.

Christian Guldager debuter som forfatter, men har tydeligvis lært noget af alle de bøger han har læst i forbindelse med sit arbejde som illustrator. Heldigvis har han også lagt streg til sin egen bogudgivelse. Himmelpiraterne er første bind i Skyworld-serien, hvor bind 2 Samleren og bind 3 Øgleøen allerede er udkommet. Bogen er anmeldt i samarbejde med min søn Tue, som næsten læste hele bogen i et stræk da han fandt historien ret spændende. Behøver jeg at nævne, at han allerede er godt i gang med bind 2?

Skyworld er en fed serie af spændende læsning med seje illustrationer! Så drenge, der er ingen undskyldning for ikke at glæde jeres dansklærer med lidt frilæsning.

Christian Guldager, Skyworld 1 – Himmelpiraterne, Forlaget Tellerup, Januar 2013, 96 sider.