// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Theresa Jessing: Livet på Kastaniegården
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Livsstil

Theresa Jessing: Livet på Kastaniegården

Skrevet af den 18. december 2012 – 06:53Ingen kommentarer

Theresa Jessing inviterer dig med indenfor i Katstaniegaarden, hvor hun bor med sin familie. Hvis du genkender navnet, er det nok fordi Theresa er gift med Frank – bedre kendt som bonderøven.

Theresas familieliv på Kastaniegaarden er med udgangspunkt i årstiderne, her dyrkes de enkelte årstider med hver deres udfordringer og charme. Det basale er i centrum og drømmen om det enkle liv fylder i dagligdagen. Det enkle liv er sjældent forbundet med let eller simpelt, for det er da sin sag, at slagte sine egne dyr, støbe sine egne lys, strikke, sylte og bage.

I denne juletid er der mange familier der har traditioner der giver en speciel følelse af samhørighed og den følelse ønsker Theresa, at holde fast i året rundt – at de i familien er sammen om at plukke de første jordbær, se de nye kattekillinger, høste havens afgrøder osv.
Theresas bog er en sød blanding af personlige betragtninger, opskrifter, gode idéer og ikke mindst de skønneste billeder af livet på landet og de to søde børn i familien.

Her er økologi, holdninger og drømmen om et liv med tid og overskud. Det er fint at læse om de nære ting og måske se sit eget travle liv lidt efter i sømmene og her er masser af inspiration til nye projekter.

Theresa Jessing, Livet på Kastaniegården, Gyldendal, 207 sider, 2012